Affiliate

Wanneer je geld wilt verdienen met affiliate ga je eigenlijk een ander bedrijf zijn producten of diensten promoten en wanneer iemand dankzij jou een product of dienst heeft gekocht krijg jij een % op de verkoop. Er zijn meerdere affiliate websites waar je jou bij kan aanmelden en vervolgens producten en diensten van enorm wat partners te promoten. In zowat elke niche zul je wel een bekwame partner vinden om mee samen te werken. 

Bij welke partners kan ik mij aanmelden voor affiliate?

Tradetracker

Bij Tradetracker kan je jou aanmelden bij 395 Belgische websites en 1644 Nederlandse websites.

Daisycon

Bij Daisycon kan je jou aanmelden bij 466 Belgische websites en 787 Nerderlandse websites.

Awin

Bij Awin kan je jou aanmelden bij 180 Belgische websites en 546 Nederlandse websites.

Ikzelf ben aangemeld bij alle bovenstaande partners. Aanmelden is volledig gratis en je hebt direct toegang tot +- 1000 Belgische bedrijven en 2000+ Nederlandse bedrijven. Voor zowat elke website die ik maak kijk ik altijd of er geen interessante affiliate partner tussen bovenstaande affiliate partners zitten waar ik goed mee kan verdienen.

Waarom kiezen voor geld verdienen met affiliate?

Ikzelf kan iedereen aanraden om op affiliate basis bij te verdienen. Zeker mensen die geen ervaring hebben met geld verdienen via het internet kan ik altijd aanraden om te beginnen met affiliate. De reden hiervan is dat beginnen met affiliate geen geld kost. Wanneer je zelf een website kan maken kost het je enkel je server en een domeinnaam wat voor enkele euro’s per jaar geregeld is. Vervolgens kan je beginnen met verdienen. Je zal zelf merken dat het niet eenvoudig is om tegenwoordig nog geld te verdienen via het internet. Start je nu direct met een eigen webshop en moet je producten inkopen, dan loop je snel de mogelijkheid dat je ze moeilijk verkocht krijgt. Met affiliate heb je geen voorraad in huis en heb je ook geen risico. Beginners start dus altijd met affiliate om te leren geld verdienen.

Affiliate geld verdienen met eigen website.

Kan jij jouw eigen website maken, dan maak ik vaak een affiliate webshop. Eerst en vooral zoek ik een goede partner welke ook product feeds aanbieden. Dit zijn excel files die je kan inladen in jouw website. Deze file bevat alle info om een webshop te maken. Klikken jouw bezoekers op de koop button, dan gaan ze naar het product bij jouw partner. Kopen ze daar vervolgens het product krijg jij jouw vergoeding. Heb je nog andere goede partners gevonden dat zet ik vaak aan de zijkant enkele foto advertenties van andere partners. Ook daar kunnen jouw lezers op klikken en kopen ze bij die partner iets krijg je weer een vergoeding. Zelf probeer ik dergelijke affiliate webshops te bouwen zodat ze dagelijks of wekelijks automatisch de product feed opnieuw binnen halen en aanpassen. Zo werkt alles automatisch en heb je weinig tot geen werk aan je website.

Affiliate geld verdienen met social media.

Kan je zelf geen website maken maar heb je wel een goede kennis van social media of heb je enkele groepen waar veel activiteit is dan kan jij ook extra bijverdienen met affiliate. Stel dat jij een Facebook groep hebt gemaakt over kortingscodes. Dan kan je via affiliate heel veel partners vinden die kortingscodes aanbieden. Gebruikt iemand deze code krijg jij weer een % op de verkoop. Heb jij een groot bereik via social media dan kan je hier heel wat mee bijverdienen. Zoek altijd naar een goede campagne, want niet elke partner laat het toe om te adverteren via social media.